pirmadienis, spalio 15, 2007

Sveikas gyvenimas. Kas tai ?

Tai gyvensena, kuri MAŽINA PAVOJŲ sunkiai susirgti ir anksti mirti. Sveika gyvensena neapsaugos nuo visų ligų ar negalavimų, tačiau padės išvengti daugelio mirčių, ypač tų, kurias sukelia širdies ir kraujagyslių ligos bei plaučių vėžys. Mokslo duomenimis, yra tam tikro elgesio tipai, sudarantys pagrindą sunkiam ligotumui ir ankstyviai mirčiai. "Medikas pataria" tikslas - padėti Jums pakeisti savo elgesį ir SUSTIPRINTI SVEIKATĄ taip, kad Jūs ir Jūsų šeima gyventų sveikesnį, ilgesnį ir džiugesnį gyvenimą.
Tai gyvensena, kuri JUMS PADEDA PATIRTI GYVENIMO DŽIAUGSMĄ IR PILNATVĘ. Sveikata reiškia ne vien išvengtą ligą ar negalavimą. Tai taip pat fizinė, psihikos ir socialinė gerovė. "Medikas pataria" Jus pamokys sveikiau gyventi, todėl galėsite ILGIAU DŽIAUGTIS VISOMIS GYVENIMO SPALVOMIS.
Tai gyvensena, TINKAMA VISAI JŪSŲ ŠEIMAI. Vadovaudamiesi sveikos gyvensenos nuostatomis, Jūs tapsite teigiamu pavyzdžiu kitiems, ypač vaikams, sukursite geresnę aplinką jiems augti. Padėdami sveikai gyventi vaikams, Jūs prisidėsite prie jų gerovės ir sudarysite jiems sąlygas patirti gyvenimo džiaugsmą dabar ir ateityje.